Korak ispred!

HANA HADŽIAVDAGIĆ O JADNOM APARTMANU NA JAHORINI: Domaći bahatluk bez pokrića

Interakciju sa svojim obožavateljima influenserica Hana Hadžiavdagić Tabaković shvata veoma ozbiljno, te se toj aktivnosti na društvenim mrežama posvećuje veoma predano i odgovorno. Stoga, gotovo svakodnevno govori o brojnim anomalijama u našem društvu, što u najvećoj mjeri nailazi na oduševljenje javnosti na internet platformama, mada često umije ući i u otvoren sukob sa neistomišljenicima koji je vrijeđaju zbog njenih stavova.

Ovaj put, Hana je skrenula pažnju na cijene koje vladaju na našim najpopularnijim skijalištima.

-Ovo je cijena za 7 dana u nekom jadnom apartmanu na Jahorini s jednom spavaćom i dnevnim boravkom s trosjedom starim dobrih 10 godina… uzmemo li u obzir kilometražu staza i manjak snježnih padavina cijena je suluda. Meni stvarno nije jasno da ekipa pored Austrije, Italije i Francuske, gdje po puno pristupačnijim cijenama mogu uživati u ozbiljnom skijanju, plaćaju naš domaći bahatluk bez pokrića. Da se razumijemo ni Bjelašnica, niti Kopaonik nisu bolji, sve je to u pet deka…dok ima platiša ima i ovakvih cijena.

Osim ove objave, Hana je imala još jednu o ovoj temi u kojoj je napisala:

-Da se razumijemo ja podržavam naše planine i domaća skijališta, ali ljudi smirite se s ovakvim cijenama… Onda se čudimo što roditelji djeci ne mogu priuštiti dan na planinama, a ne sedam dana? Počevši od cijena sendviča, ski pasa za par kilometara stazice. Stvarno ste pretjerali! – stoji u njenoj objavi.

(Express.ba)

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *