Korak ispred!

GOGA SEKULIĆ O KRIZI NA ESTRADI: “Kako je svima, tako je i meni”

Iako sa suprugom Urošem Domanovićem i sinom Vasilijem Andrejem živi na relaciji Cirih-Beograd, pjevačica Goga Sekulić trenutno sa porodicom boravi u srpskoj prijestonici. Kaže, tu im sada više odgovara.

– U Švajcarskoj je sve zatvoreno, tako da nam ovdje odgovara zbog djeteta jer ide u vrtić i druži se sa vršnjacima. Uroš će biti još par dana i mora nazad. U Cirihu je lijepo i nekako mirnije dok je u Beogradu akcija non-stop – kaže Goga i dodaje da oko bebe nema pomoć dadilja.

– Baš sam posvećena majka i non-stop sam sa njim sem kada je u vrtiću. Čak ga odvedem kasnije, a uzmem ranije! Nemam dadilju! Imali smo neke pokušaje, ali nisam bila zadovoljna sa izborima. Bake i deke uskoče kada zatreba – priča pjevačica.

Ona kaže da je ne iznenađuju sve češće žalbe kolega, koje više od godinu dana ne mogu da nastupaju zbog pandemije korone.

Kako da se ne žale?! Najviše je naša branša pogođena. Kada god bih to rekla doživjela bih napade i gomilu nekih komentara, ali to je surova realnost. Nadamo se svi boljim danima! Kako je svima, tako je i meni.

(Espreso / Pink.rs)

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *