Korak ispred!

GDJE SU NESTALI TWINSI, MANUELA I NEBOJŠA

Gdje su nestali i šta rade Twinsi, duo Manuela i Nebojša Kostrešević, sestra i brat koji su svojevremeno smatrani ekscentričnim pojavama na estradi. Ta njihova neobičnost u stajlinzima, brojnim pirsinzima, prekobrojnim tetovažama je bilo čudo onog doba. Ali, uprkos tom čudu i svi oni epiteti koji su se lijepili uz njih iznjedrili su mega hit “Plavi slon” koji su radili u duetu sa Erom Ojdanićem, a onda su uslijedile hit pjesme “Bure”, “Noć u Beogradu”, “Motori”…

Duo Twins su zapravo rođeni u Švicarskoj. U Beogradu su započeli karijeru a onda naglo nestali na vrhuncu popularnosti. A zapravo Nebojša se nije odmicao od muzike a sestra Manuela sa svojim suprugom radi u osiguravajućoj kompaniji. Rodila je prije dvije godine kćerku Doroteu a Nebojša je sve vrijeme radio nove pjesme, producirao čak njih 50. Realizirao je veliki broj spotova ali sve sada u nekoj novoj varijanti, ozbiljnijoj i primjerenijoj njihovim godinama života.

U međuvremenu su snimili remiks Đurđevdana “Čemu se nadam baby”…

Mada iza njih stoje i pjesma sa kompromitirajućim nazivima “30 dana robije”, “Stara bagra”, “Kad tad”, “Crvenkapa”, ovaj dens dvojac u posljednje vrijeme se pojavljuju češće u medijima i predstavljaju pjesme koje bi zasigurno u neka “ljepša” i pogodnija vremena za muziku zauzele vodeća mjesta muzičkih ljestvica. Stiče se dojam a svjesni su i oni da svaki muzički korak rade u pogrešno vrijeme.

IZVOR: Express Tabloid

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *