Korak ispred!

Gdje je danas Sejo Boy: PJEVUŠI DOK RENTA AUTOMOBILE ARAPIMA

Pjevač Sead Hamzić (35), poznatiji kao Sejo Boy, napravio je bum na estradi prije petnaestak godina objavivši pjesmu “Hoću na tvoje rame”, koja je postala veliki hit.

Prije nego što je postao poznat zahvaljujući ovoj pjesmi, svirao je udaraljke i pjevao prateće vokale drugim zvijezdama, a onda se objavljivanjem prvog albuma početkom 2005. godine njegov život promijenio.

Album je nosio naziv “Hoću na tvoje rame”, a naslovna pjesma se te godine mogla čuti svuda, pa nije čudo što je za nju Sejo dobio veliki broj nagrada – “Hit ljeta 2005” , “Hit godine 2005” , “Album godine 2005” , “Oskar popularnosti za najmlađeg izvođača – Sarajevo”.

Tada se pričalo da se za ulazak na velika vrata estranog svijeta zadužio oko stotinu hiljada eura.

Već 2007. godine pjevač snima drugi album, pod nazivom “Uzimaš mi dušu nježno”, ali on nije dostigao uspjeh prvog.

Nakon toga sve je rjeđe snimao, ali se okrenuo novim biznisima I porodičnom životu. S bratom je otvorio firme u Berlinu, te u BiH. U Sarajevu I okolini ima sekend hend prodavnice, te rent a car sa skupocjenim voznim parkom od 18 automobia. Najjaeftinije vozilo iznajmljuje po 70 eura na dan, a najskuplje po 150 eura. Uglavnom su njegova klijentela arapski turisti.

“Sejo se ubija d para “rentajući” cozila, tako da ga pjesma ne zanima. On samo pjeva kada broji eure – kazao nam je izvor blitak nekada popularnom pjevaču, koji živi u sretnom braku i otac je dvoje djece. 

(Najportal.ba)

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *