Korak ispred!

Estradi menadžer Amer Hodzić povjerenje dao Dental Clinic !

Stomatološka ordinacija Dr. Salem Dental Clinic sa sjedištem u Živinicama je ordinacija koja ispunjava najviše evropske standarde. Doktor Salem Jusić sa svojim stručno-edukovanim timom svojim pacijentima nudi profesionalnu njegu zuba, blistav osmijeh i ono što je najvažnije brine se o vašem cjelokupnom oralnom zdravlju.

Pored bezbolonog tretmana i samog pristupa pacijentu modernom dijagnostikom “Dr Salem Dental Clinic” koristi najkvalitetnije materijale svjetskih priznatih firmi.

Pozitivno iskustvo pri posjeti ” Dr Salem Dental Clinic” dijeli i estradni menadžer Amer Hodžić.

– Kada je vrijeme posjetiti zubara, to mi uvijek stvara neki strah i nelagodu. Međutim posjeta mom prijatelju Dr. Salemu Jusiću je kao ispijanje popodnevne kafe. Uspješan, bezbolan i krajnje zadovoljavajući rezultat tremana je ono što me oduševilo. Ukoliko želite da imate zdrave i lijepe zube uz blistav osmijeh kojim ćete krasiti okolinu svakako svima preporučujem Dr Salem Dental Clinic, otkriva Amer.

Ono što posebno oduševljava pacijente je komforan ambijent, izuzetno moderan eneterijer uređen po svjetskim priznatim standardima.

Stručni tim Dr Salem Dental Clinic se brine da sama posjeta pacijenata i njihovo povjerenje bude na kraju obostrano pozitivno iskustvo. Individalan pristup svakom pacijentu i poklanjanje pažnje bez obzira na životnu dob i prijašnje dentalno stanje, korak sa svjetskim trendovima koji prati savremenu dentalnu medicinu, primjena najsavremenijih materijala i dijagnostičkih uređaja, odnos cijene i kvalitete, samo su nekih od razloga koje svaki pacijent treba da posmatra prilikom posjete i odabira.

(Ekskluziva.ba)

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *