Korak ispred!

Emrah Emšo “Kratke afere mi donose glavobolju”

Kako mu na poslovnom planu sve ide kako treba, Emrah Emšo krije da na emotivnom planu i nije toliko sjajno, ali da bi volio da nađe srodnu dušu i da se skrasi.

– Imam problem da nađem devojku, veze mi se obično završavaju nakon mjesec, dva. Djevojke koje bi možda bile sa mnom u ozbiljnoj vezi traže puno pažnje, a ja često nisam u mogućnosti da im to pružim zbog poslovnih obaveza – požalio se pjevač i otkrio da mu se djevojke “nabacuju” putem društvenih mreža.

emrah emso .JPG

– Najčešće koriste fore preko Instagrama i DM… Obično su ironične kao “Ljep si, što se stalno slikaš?” , odgovorim im često. Kada mi napišu “šta si se ufurao?”, ja im napišem da nisam. Razmišljao sam i o ženidbi, a to se obično dešava kad se razočaram u kratke afere. Imao sam afere, ko ih nije imao?! Poželim da se skrasim, jer mi te afere najčešće donose glavobolju.

Na pitanje da li je čestio bio muškarac za jednu noć, odgovara – Ne bih sebe nazvao muškarcem za jednu noć, s tim da nisam toliko ni pitom da sjedim kući i ništa ne radim. Tako živim svoje godine (prim.aut.26) kako bi trebalo.

emso1.JPG

S obzirom da se uskoro bliži Dan zaljubljenih, pitali smo ga kako bi iznenadio djevojku da je ima.

– Odveo bih je izvan grada i ponio bih gitaru, 13. na 14. i onda bih je iznenadio – rekao je. Međutim, iako se solo, priznao je da prema jednoj koleginici gaji simpatije.

– Sviđa mi se Aleksandra Bursać u fizičkom smislu, a volio bih da snimimo i duet… – iskren je Emšo.

Što se tiče nastupa, pjevač kaže da radi punom parom, te da ga cjelokupna situacija vezana za pandemiju nije mnogo poremetila.

 Situacija u Bosni je takva da lokali malo dalje od Sarajeva rade do 23h, nastupaju malo kvalitetniji pjevači. Kod mene je sve puno kao šibica. Nastupam – ispričao je pjevač za Grand Online.

Izvor: Paparazzo.ba

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *