Korak ispred!

Emiru Aličkoviću oduzeta vozačka dozvola

Pjevaču “Lapsus benda”, Emiru Aličkoviću, oduzeta je vozačka dozvola u Bosni i Hercegovini zbog prekoračenja brzine zbog čega će morati da plati kaznu od 500 maraka.

VIDEO Emir "Lapsus" bend: Neću samostanu karijeru, sami smo se gurali i  borili

Naime pjevač je prije dva mjeseca svojim automobilom jurio ka Bijeljini, gdje je imao nastup, kada ga je zaustavila saobraćajna policija. Tada su utvrdili da je pjevač vozio više od dozvoljene brzine, zbog čega su mu napisali prekršajnu prijavu. Sudija za prekršaje odredio mu je kaznu od 500 maraka i oduzeo mu je vozaču dozvolu na dva mjeseca.Za nekoliko dana, vozačka dozvola bi trebalo da mu bude vraćena, a pjevač je svoju kaznu uredno platioAličković je pred policijom ponašao sasvim pristojno, i nije pravio nikakve problema, kada je saobraćajac odlučio da mu napiše kaznu.Nije bio pod dejstvom alkohola,a olakšavajuća okolnost je i to što nikada ranije nije pravio prekršaje.

-Tačno je. Šta da kažem, dešava se. Dozvola uskoro treba da mi bude vraćena. Ne mogu da kažem da nisam kriv kad jesam, neću da poričem. Kažnjen sam i idemo dalje, ubuduće ću obratiti pažnju– rekao je.

(Express/Nova)

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *