Boom Portal

Korak ispred!

Elma Hrustić ” Život nema reprizu “

Regionalna pjevačica Elma Hrustić raduje se decembru i prazničnoj euforiji koju donosi poslednji mjesec u godini. Iako će skoro dvije godine kako korona oduzima slobodu putovanja, maske, zabrane i mnogo ljudi je izgubilo svoje voljene , pjevačica ipak želi da sa nadom i osmjehom isprati decembar i dočeka ljepšu za sve nas novu godinu.

Decembar mi je uvjek bio poseban mjesec u godini , volim ukrašeni grad Istanbul, svjetlucave noći, miris pečenog kestena, vesela lica koja radosno prolaze kroz turske ulice. Mjesec kada se svaka žena osjeća nekako drugačije , posebno, sabira i oduzima šta joj je godina donijela a šta odnijela , jer i sama sam jedna od njih.

Sve kad se sabere ova godina je za mene bila u iščekivanju druženja sa publikom, ali sa druge strane i veoma radna u kompaniji koju godinama uspješno vodim , takođe bolna godina , izgubila sam drage ljude , ali vjerujem da su oni i danas samnom i da im je duša našla mir.

Tek krajem godine shvatimo svi da život nema reprizu i pod ovim okolnostima pandemije treba da volimo svaki sekund našeg života i da se radujemo sa porodicom i prijateljima , jer oni su naša snaga i vjera u bolje sutra , za koju se nadam da će donijeti 2022 godina rekla je Elma Hrustić.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *