Korak ispred!

Elma Hrustić ” Tračevima se hrane samo sitne duše “

Elma Hrustić neko je ko nikada nije učestvovala u skandaloznim stvarima da bi dospijela u medije ili bila u centru pažnje kod publike , ali priznaje da je bila žrtva razno raznih tračeva kod kolega a posebno kod koleginica sa estrade.

Čovek je po prirodi društveno biće,a ja sam neko ko voli da se druži sa kolegama posebno kada se nađu privatno u Istanbulu, sa svakim rado popijem kafu i ugostim ih na najbolji mogući način. Dok pjevačica priznaje da je bilo slučajeva kada su kolege obrnule gostoprimstvo na negativne stvari, dešavalo se da te iste kolege redovno me i ne pozdrave kada sam u Srbiji ili Bosni , a kamoli da popijemo kafu, valjda se boje da će morati da urade neku uslugu za mene ,dok su oni slobodni da traže mnoge stvari od krupnih do sitnih sitnica.

Ali priznaje da su je na početku najviše pogađali tračevi, desi se da ste sa nekim jako dobri i bliski a onda poslije saznate kako vas dotična osoba ogovara iza leđa ili pokušava da bude vaša jeftina kopija u medijima , koliko me je to doticalo na početku sada se samo nasmijem i dodam znači da sam živa i zanimljiva istakla je Elma Hrustić.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *