Korak ispred!

Elma Hrustić “Godina koja je donijela više suza nego radosti”

Grandova pjevačica Elma Hrustić otvoreno govori o novonastaloj situaciji kako kod nas tako i u Istanbulu , da je rat između Ukrajine i Rusije donijelo mnogo poteškoća i za druge zemlje i njihove građane.

Preko noći su skočile cene benzina, gasa, životnih namjernica i svi strepe za svaki novi dan. Elma otvoreno govori da je i Istanbul pogođen kriznom ekonomijom i rastom cijena, da se vodi prava borba za život , da mnoge stvari polako postaju nedostupne zato što su cijene po njoj pretjerano skočile ali više je pogađa što se mnoge naše javne ličnosti hvale lažnim glamurom, sjajem i bogatstvom dok narod razmišlja kako će da preugura do kraja mjeseca.

Foto: Privatna arhiva

Uvijek sam se vodila sa tim ako mogu nekom da pomognem tu sam ako ne mogu nisam mu ni stajala na muku , sada kada smo svi opet u istom problemu kao sa koronom , zaista je neukusno da preko medija ili društvenih mreža se hvalimo novcem ili koliko imamo stanova, automobila ili koliko novca smo izdvojili za neku stvar. Pjevačica nije pristalica javnog bahaćenja posebno kada mnogo javnih ličnosti kako kod nas tako i u Turskoj upravo su stekli bogatstvo zahvaljujući tom istom narodu koji danas živi jako teško . Iskreno se nadam da će ovo kratko trajati i da je ovo još jedan test za sve nas da budemo pametniji u svojim odlukama , ponašanju i odnosima među porodicama i ljudima , samo da svi sačuvamo zdravu pamet i zdravlje poručuje Elma.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *