Korak ispred!

Eksplicitne fotografije Gogi Sekulić napravile velike probleme

Veliki skandal je nastao kada su na naslovnoj strani jednog muškog časopisa osvanule gole slike djevojke koja je neodoljivo ličila na pjevačicu Gogu Sekulić.

Cijeli region je bio ubijeđen da gleda gole grude poznate pjevačice, a onda se Goga oglasila.

Kako je Goga objasnila jednom prilikom, to nije bila ona, ali nije bilo lako objasniti cijeloj familiji.

-To je bila drugo djevojka koja je bila plava i imala je mladež na istom mjestu kao ja i duplo niža. Sjećam se da je samo jednog jutra osvanuo naslov: ‘Goga Sekulić gola i opasnija od Cece’ i to je bila luda kuća. Ja klinka, tek se pojavila na sceni, šta će familija da mi kaže, majka i otac, znaš kakvi su Crnogorci strogi. Tada sam na nervnoj bazi izgubila glas. Ušla sam u borbu i dobila sam taj magazin na sudu, a oni su izgubili licencu – pričala je pjevačica jednom prilikom i dodala:

-Ne znam kome je to palo na pamet, stavili su njene fotografije koje su bile malo provokativnije, da ne kažem vulgarne i par mojih slika sa albuma i pomiješana njena i moja biografija – istakla je ona i dodala da je kasnije djevojku sa naslovne strane pronašla i da je živjela na Tajlandu, prenosi “Mondo.rs”.

Goga je prije nekoliko mjeseci okončala brak sa suprugom Urošem Domanovićem s kojim ima sina Vasilija. Još uvijek se nisu zvanično razveli, a pjevačica se nedavno vratila u Beograd s nasljednikom.

(Express.ba)

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *