Korak ispred!

Ekskluzivno: Roksana i Aleksi Marinov krenuli stopama Lepe Brene i Saše Popovića!

Bugarska pop folk diva Roksana i njen dugogodišnji prijatelj PR menadžer Aleksi Marinov osnovali su u Bugarskoj tvrtku za glazbenu produkciju pod nazivom ” Grand  music studio  , inspiriranu primjerom legendarne Lepe Brene i Saše Popovića.

Ideja im je krenula  2019. godine kada je Roxana organizirala prvu sezonu online tečaja  “Pjevaj sa mnom – duet”  na koji se prijavilo mnogo talentirane djece, za koju je organizirana i druga sezona, a uskoro je i duet s drugom pobjednicom. snimljeno.

Foto: Grand Music Studio

Društvo uskoro kreće s pjesmom Romske kraljice – Roxane , snimljenom u dvije verzije na bugarskom i srpskom, a bit će i službeno predstavljena na YouTube kanalu tvrtke . Na pitanje hoće li se vrtjeti na Planeta TV, Fan TV ili Hit Mix TV , Aleksi nam je ekskluzivno otkrio da nema ništa protiv da njihove pjesme koje će producirati sa Roxanom puštaju na ovim televizijama, pod uslovom da postoji zajednički dogovor. od čega će profitirati obje strane, au ovom trenutku imaju sklopljen ugovor s glazbenom platformom Youtube za upload videa na vlastiti kanal, kao i putem svih ostalih digitalnih platformi.

“Počinjemo s nula leva kapitala, uložili smo samo vlastita sredstva i naša tvrtka kreće s potpuno novim licem na glazbenoj pozornici, a to je Adele. Ona je prekrasna djevojka, za koju vjerujem da će vas osvojiti svojim talentom, prije svega nevjerojatnim glasom, a za sada neću otkrivati ​​ništa više o njoj, njen prvi video će izaći za nekoliko dana” – otkrio je Alexi za nas, dodajući “ Ne želim biti glazbena “mafija”. Bolje je imati samo pet kvalitetnih izvođača, ali znati da će biti traženi i da će se njihove pjesme čuti. Naša tvrtka se neće ograničiti samo na pop-folk, otvoreni smo za suradnju i u drugim glazbenim stilovima, primjerice na području folka ima toliko talentiranih izvođača.”

Također, Roxana je prije nekoliko dana razveselila svoje obožavatelje s dvije nove pjesme pod nazivom “Find it” i “Devla Jesus” koja je obrada Beyoncéinog velikog hita “Halo” i za sada se vesele velikom uspjehu i jednom od najslušanije pjesme na ovim prostorima.

(Estradaworld.blogspot.com / Natasha Sekulovska)

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *