Korak ispred!

EDITA U VEZI SA ZGODNIM DOKTOROM! Pjevačica potvrdila vezu nakon što su procurile zajedničke fotke!

Poplarna pjevačica Edita Aradinović krije svoj ljubavni život kao zmija noge, međutim nakon što su procurile fotke na kojima se drži za ruku sa misterioznim muškarcem, mnogi se pitaju kada će njegov identitet biti otkriven.
Mlada zvijezda riješila je da stavi tačku na spekulacije koje pune novinske stranice, pa je otkrila o čemu se radi!

Prije svega nisam planirala ni da pričam o ovome, jer sam u par navrata objasnila medijima da više neću pričati o svom privatnom životu. Kao što možete da primijetite komunikativna sam i društvena, kako uživo tako i na društvenim mrežama i ne radim ništa što može ugroziti mene i moju okolinu. Moja je samostalna odluka da živim jedan normalan, skladan život, ujedno i turbulentan zbog posla, i nemam vremena za ovakve stvari, ali sada sam primorana da pričam o tome, jer kruže neistine, i time narušavaju mir jedne ili više porodica, što nije uredu. Istina je da sam u vezi, sve ostalo je neistina – rekla je Edita za portal Hello.rs i dodala:

Na pitanje da li postoji neki muškarac koji je osvojio njeno srce, odgovorila je:

Postoji, i on nije oženjeni političar, on je prije svega doktor, ljekar. Da li se on privatno bavi politikom, kako i na koji način to je njegova stvar.

(Express/svet-online)

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *