Korak ispred!

Edita Aradinović otvorila dušu: Progovorila o krizi i odlasku kod psihologa!

Uprkos tome što već godinu dana traje pandemija koronavirusa, tokom koje su pjevačima onemogućeni nastupi, a samim tim i redovan izvor prihoda, pjevačica Edita Aradinović riješila je da njena publika zbog toga ne trpi, te nerijetko objavljuje nove pjesme i spotove, iako ni sama nije u zavidnoj finansijskoj situaciji. Da li je hrabrost ili ludost što nove projekte otpočinje u vrijeme pandemije, ni sama ne zna.

– Slažem se sa kolegama da smo u teškoj situaciji, ali ne želim da dajem tome na značaju, jer to neće promijeniti ništa i donijeti nam novac i posao. I hrabro je i ludo u isto vrijeme, baš kao i ja – kaže Edita i nastavlja:

– Ograničeni smo u dosta toga, pa su se i rashodi smanjili. Neću da lažem i da kažem da ne osjećam krizu i da mi je super, ali šta sad? Kada vidim kako ljudi kupuju u prodavnicama namirnice i odvajaju dinar po dinar, zahvalna sam bogu na svemu – iskrena je Edita koja se pored muzike u proteklom periodu posvetila i radu na sebi, te nerijetko posećuje psihologa:

– Dosta sporo radimo i temeljno da bi bilo efektno, jer sam se u dosta stvari zapustila vjerovali ili ne, i onda idemo baš korak po korak. Za sada radimo na mojim ciljevima i na ostvarivanju.

(Express/alo)

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *