Korak ispred!

Dva pitanja koja će vam postaviti partner neposredno prije nego što vas prevari

Statistike pokazuju da u prosjeku svaka druga ispitana osoba vara ili planira da prevari svog partnera

Kada ste u ljubavnoj vezi sa osobom koju volite, posljednje o čemu razmišljate je prevara.

Također ništa manje vam nije u glavi ni činjenica da biste mogli jednog dana vrlo lako da budete – prevareni. 

Kada vam slomi srce neko kome ste bezuslovno vjerovali, često se zapitate – da li sam mogla da predvidim ovo? Uprkos mišljenju da je većina ljudi sretna u svojim vezama, varanje je opšte prisutna stvar u savremenim vezama. 

Statistike pokazuju da u prosjeku svaka druga ispitana osoba vara ili planira da prevari svog partnera. Bez obzira na razlog koji stoji iza prevare, postoje signali koji upućuju na to da bi prevara mogla da se dogodi.

Možemo li probati nešto novo u krevetu?

Iako deluje sasvim nevino, emocije koje stoje iza ovog pitanja su vrlo duboke. One se bili vi svjesni toga ili ne, nagomilavaju u njemu i samo je pitanje vremena kada će – eksplodirati. Seks je važan u svakom odnosu, i htjeli vi to sebi da priznate ili ne muškarcima je važniji nego ženama i oni su zbog njega spremni da zaborave šta imaju sa vama, pored toga. Dakle ako ne ulažete u vašu intimu i niste spremni da eksperimentišete sa novim stvarima, vrlo je verovatno da će vaš voljeni to potražiti negdje drugo.

Možemo li da vodimo ljubav češće?

Ne postoji čarobna formula koja će vam reći koliko često treba da vodite ljubav sa svojim muškarcem, ali ako na ovo pitanje odgovorite negativno, postoje šanse da će on ovu jednu komponentu u vašoj vezi koja mu nedostaje potražiti na drugom mjestu. Jer da podsetimo, nisu svi muškarci koji varaju svoje djevojke nesretni u vezama sa njima, oni jednostavno žele da njihov seksulani život bude ispunjeniji.

(Avaz.ba)

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *