Korak ispred!

Dušan dolazi iz Australije da oduzme Tanji djecu?!

Kako Scandal saznaje, muž Tanje Savić, Dušan Jovančević, navodno nema namjeru da se preda i prizna poraz.

Naime, on se tek sada naoružao da uzme djecu, čak je ubjeđen da će se i s njom pomiriti, pa Tanja nikako ne bi smjela da se opušta iako su sinovi Maksim i Đorđe sada s njom u Srbiji.
– Dušan se neće tek tako predati, nema šanse da odustane od Tanje i sinova – započinje izvor za gorepomenuti list i dodaje:
– On je ubeđen da Tanja njega i dalje voli i da je bitno da bude blizu nje, pa je riješio da se vrati u Srbiju. Iznajmiće stan blizu nje i gledaće da se često sreću, prosto, potrudiće se da ona sve i da hoće, ne može da zaboravi na njega. Haos će joj napraviti ako ona ne bude htjela da popusti. Njemu je jedini cilj da se pomiri sa njom, ubjeđen je da je Tanja ona stara koju može da ubjedi u sve što hoće, međutim, Tanja je mnogo ojačala u periodu dok se dobila za djecu i odlučna je da se ne vraća na staro. Ok, Dušan ima pravo da se bori i za nju i za decu, ali čisto sumnjam da će ona popustiti. E, sad, kako će se Dušan sa tim nositi i da li će se pomiriti s tim da je izgubio, ostaje nam da vidimo – završava izvor.

(Krtice.net)

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *