Korak ispred!

DOŠLO JE DO RAZLAZA U MIŠLJENJU: Mahir Mulalić o krahu veze

Mahir Mulalić od prvog pojavljivanja na velikoj sceni i pred kamerama postao je miljenik djevojaka, te je mnoge intrigirao njegov ljubavni život.

Mahir je neko ko svoju karijeru želi da gradi isključivo na dobrim pjesmama, a privatni život se trudi da što manje eksponira.

– Svi mi vodimo neke svoje živote, šta ja radim u četiri zida i da li se viđam sa ovom ili sa onom djevojkom to je nešto što mene treba da zanima… Odgojen sam tako da ne gradim sebe kroz neke skandale. Na početku kada sam tek dobio medijsku pažnju bio sam zbunjen, ali vremenom sam se navikao na to i opustio sam se maksimalno. Ja sam uvijek opušten i otvoren, ali u tom trenutku sam bio zbunjen – rekao je Mahir i otkrio kakvu djevojku priželjkuje:

Svi mi volimo kada vodimo dublje razgovore. Neko sam ko u vezi želi da vidi djevojku koja hoće da radi na sebi, koja je svjesna sebe i da zajedno gledamo u budućnost. Nekada dođe do razlaza u mišljenju i nastavi se svojim putem, to mi se i desilo sa bivšom devojkom, ali Bože moj… Djevojke su jako čudne, sjećam se i dok sam bio u vezi i tada je bilo interesovanja, tada sam nastupao, sve zavisi od djevojke do djevojke– rekao je.

(Express/Grand)

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *