Korak ispred!

ĐANI ISKEŠIRAO 130.000 EURA ZA SLAĐIN POKLON: Pjevač kupio ženi bjesnu mašinu kako bi zaboravila na stres zbog operacije!

Slađana Trajković, supruga folk pjevača Radiše Trajkovića Đanija, dobila je od muža na poklon majbaha koji vrijedi 130.000 eura “zbog stresa kroz koji sada prolazi”

– Slađi sam uzeo mašinu, ali auto još nije stigao. To je poklon od mene zbog stresa kroz koji sada prolazi. Nećemo o cjenama, ali svi znate koliko taj auto košta. Svi smo uz nju, kao i uvijek, podrška porodice je u ovakvim trenucima svima važna. Bitno je da smo reagovali na vrijeme i da je Slađa u najboljim rukama – otkrio je folker.

Slađa je rekla da folker više paniči od nje kad su ovakve stvari u pitanju, da se trudi da ostane smirena i da vjeruje da doktori znaju šta rade.

– Đani je spremio poklon, kod njega ne može bez toga! To uvijek radi kad se ovako nešto desi. Mislim, radi i kad su lepe okolnosti u pitanju, a ne samo moje operacije. U posljednje vrijeme sam više puta bila na klinikama, pa on tako smisli nešto, kupi i iznenadi me. Znam da je u pitanju auto, ali to još nije stiglo. Dosta se čeka, dao je silne pare iako sam mu rekla da nikako to ne radi. On je paničar bez obzira na to što možda mnogima tako ne djeluje. Sinovi su staloženiji od njega, ali svi smo mi različiti.

(Informer.rs)

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *