Korak ispred!

Dizali kredite da bi bili sa njom! Najpoznatija prostitutka otkrila nove detalje svog posla

Transrodna pevačica Elektra Elit gostovala je u emisiji Dragana Marinkovića Mace gde je komentarisala Eurosong, ali i govorila o dobro poznatom zanatu kojim se bavi u Švajcarskoj – prostituciji.

Ona je ovom prilikom rekla da su naše devojke “razbile” kao i da celi svet zna reči pesme “Loco, loco”, ali i da joj fanovi predlažu da se i ona okuša na ovom muzičkom takmičenju. Dok to ne učini, nastavlja da se bavi karijerom pevačice u Srbiji, ali i prostitutke u Švajcarskoj.

“Ja sam izgradila ime Elektra Elit – tamo kao elitna prostitutka, ovde kao pevačica. Ja sam tamo registrovana i sve vreme dok sam ovde ja dobijam moju platu iz Švajcarske.

Na pitanje voditelja da li je zarada dobra, Elektra je rekla: “Ne bih bila to što jesam da nije! Ja svako jutro ljubim ulicu kojom idem do mog salona gde radim i gde mojim prijateljicama izdajem sobe. Sada su Rumunke i Bugarke napravile pometnju sa cenama, spustile su na 150 franaka, a kod mene nema ni kafe ispod 500 evra”, rekla je ona i dodala da za sat sa njom klijent mora da iskešira između 800 i 1000 franaka.

Elektra je otkrila i da u Švajcarskoj postoji “škola”, tačnije radionica za prostitutke i otkrila da ona, ali i Brazilke nemaju makroe. “Postoje devojke koje rade za makroe, ali to se zna da su ugnjetavane i da sav novac ide njima. Ja sam tamo 21 godinu, imam puno stalnih mušterija i da se zna – od bogataša nema para, ali sam imala radnike iz fabrika koji su dizali kredite da bi bili sa mnom. Oženjeni radnici, tamo samo oženjeni dolaze.

Izvor: Krtice.net

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *