Korak ispred!

Dino Merlin predstavio “MI”

Dino Merlin je premijerno predstavio videospot za pjesmu „Mi“. Ovo je prvi singl sa predstojećeg, dvanaestog po redu albuma.

Videospot u čijoj su realizaciji učestvovali umjetnici iz Bosne i Hercegovine, Slovenije, Hrvatske, Srbije, Crne Gore i Makedonije predvođeni rediteljicom umjetničkog imena KUKLA, sniman je u Porto Montenegru.

Pjesma je puna života, optimizma, nade i vjere u bolje sutra.

– Mi’, najavljuje novo vrijeme, vrijeme u kojem više nego ikad trebamo biti “Mi”, jer samo tako možemo prevladati nedaće koje život postavlja pred nas – kaže Dino Merlin.

Promocijom spota i pjesme Dino Merlin i Porto Montenegro su započeli višegodišnju kreativnu partnersku saradnju. Muziku za tekst Dine Merlina zajednički potpisuju Dino Merlin i Mahir Beathouse, dok su aranžman radili Ozan Bayraşa i Adis Sirbubalo. Na videospotu, uz već pomenutu rediteljicu, sudjelovala je snimateljska ekipa na čelu sa direktorom fotografije Lazarom Bogdanovićem iz Beograda, kao i plesna grupa predvođena koreografkinjom Helenom Janjušević iz Zagreba, a sve u produkciji Magaze iz Sarajeva i Porto Montenegra.

IZVOR: Boom Portal

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *