Korak ispred!

DILER UHVAĆEN SA IMENOM MILETA KITIĆA U SVESCI?! Pjevač progovorio o teškom periodu svog života

Pjevač Mile Kitić se, prilikom posljednjeg televizijskog gostovanja, prisjetio najstresnijeg perioda u nekoliko decenija dugoj karijeri.

– Svašta se pisalo o meni. Sve je to dio posla i ja to razumijem jer se i novine moraju prodati, kao što i ja “prodajem” pjesme narodu. Međutim, jako me je povrijedila jedna situacija. Naime, jedan dečko je raznosio garderobu. Bila je to neka kineska roba, bezveze nešto, i ja sam kupio trenerku i patike za tenis za sina mog prijatelja – počeo je izlaganje Mile u “Premijera Vikend Specijalu”.

– Međutim, njemu je trenerka bila mala, pa sam tom dečku tražio da mi donesu veću, a on je mene zapisao u svoju svesku za 50 eura. Međutim, ispostavilo se da se on bavio i drugim poslovima sa drogom. Uhvatili su ga na granici i na svim naslovnim stranama je bilo da mu je nađena sveska sa mojim imenom dužnika u njoj.

– Tužio sam sve te novine i dobio ih na sudu. Nije mi bilo bitno da to naplatim nego da budem čist što se tiče te priče jer sam ja veliki protivnik toga. Ružno je sve to bilo. Elena je tada bila mala i išla u školu. Pa, je l’ trebalo neko dijete da joj kaže: “Tata ti je narkoman?!” – dodao je Kitić.

– Još ja imam i taštu koja vjeruje u sve što pročita. Zato sam tada reagovao, a za ostalo sam u fazonu neka pišu šta god hoće. Znale su da me zabole neke neistine i izmišljotine, ali sam svjestan da moram da pređem preko toga, da se isključim i da ponekad dokažem nešto ako je moguće i potrebno.

(express/pulsonline)

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *