Korak ispred!

Dijelimo isti mozak! Angellina i Emina objavile duet (VIDEO)

Za kraj projekta S music by Angellina – duet! Pjesma se zove Deža vu, pjevaju Angellina i Emina, a muziku i tekst je napisala Angellina, kao i do sada u ovom projektu Radija S.

Angellina je oduševljena saradnjom: Snimanje spota je išlo lagano, brzo i zabavno, kao da se znamo 100 godina, sve je teklo glatko. Upoznale smo se preko Radija S zbog ove saradnje ali slažemo se kao da djelimo mozak.

Emina potvrđuje: Sve je bilo fenomenalno, ekipa je bila dobra, od stajlinga, preko vizuala. Meni je najvažnije da postoji sinergija. Kad se Angellina pojavila sa prvom pjesmom, kad sam čula njenu boju glasa, kad sam je čula kako pjeva, rekla sam da je jedan od nadolazećih kantautora. Ja to jako cjenim, posle škole Dina Merlina, oduvijek sam to više cjenila nego samo pjevanje. Angellina je na putu da postane veliki kantautor. Prije svega je odličan pjevač i dobar čovijek, što je najbitnije.

Angellina: Meni je ovo ostvarenje snova. Nikad nisam bila ničiji fan, ali sam za Eminu uvijek imala veliki rispekt i njen sam fan doslovno. Ugledala sam se na nju, ona je jedna od rijetkih kantautorki kod nas. To je meni za ozbiljno poštovanje, jer ona je ceo paket. Ne zna se da li je ljepša , ljepše pjeva ili ljepše piše i komponuje.

Kažu da je ovo ženska pjesma, da će je voljeti i oni koji ne slušaju ovu vrstu muzike.

Emina je rekla: Moja sestra je odljepila na pjesmu, znači dopašće se svima. Angellini i meni su se toliko poklopile frekvencije da se nekad ne zna koja pjeva i čiji se glas čuje.

Ovo je posljednja pjesma u projektu Radija S kao možda najljepši poklon pred doček Nove godine.

(Paparazzo.ba)

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *