Korak ispred!

David Ćurčić: Novu godinu dočekaću u Sloveniji, nisam zaljubljen! 

Kako polako ispraćamo 2023. godinu i dočekujemo narednu, odlučili smo da sa modnim kreatorom Davidom Ćurčićem sumiramo utiske kako o poslovnoj, tako i emotivnoj strani godine na izmaku. 

Davide, kako teku pripreme za Novogodišnju proslavu i kako planiraš da dočekaš Novu 2024. godinu? 

– Još uvijek je rano za bilo kakve pripreme, ali odavno se nešto ni ne pripremam, pošto posljednjih par dočeka provodim na putovanjima, odnosno van kuće , nekako su to više jednostavniji dočeci. Putujem, biću u Sloveniji za doček. 

S’ obzirom da se o tvojoj privatnosti jako malo zna u javnosti, mislim da mnoge interesuje da li staru godinu ispraćaš zaljubljen ili slobodan? 

– Moja privatnost je očigledno od javnog značaja, ali vjerujte mi, ja sam privatno jako dosadna osoba, totalno sam staromodan. Što se tiče mog emotivnog statusa, slobodan sam i nisam zaljubljen. Da li će se nešto do kraja godine promijeniti, vidjećemo. Za sada mi to nije u prvom planu.

Autori fotografija: Nikola Stanić / Aleksa Zdravković

Na šta konkretno misliš kada kažeš da si dosadan tip? 

– Ja sam od onih osoba koje uvijek radije biraju da veče provedu ispred televizora, u miru i sa par najbližih ljudi, nego da biram noćne izlaske i provode, tako da pretpostavljam da zato i nisam toliko upadljiv i dostupan ljudima i zato sam možda i singl već neko vrijeme, vjerovatno misle da sam zauzet. Ali ne lišim se ni noćnog života, volim i to, imam divne prijatelje sa kojima mi je svaki izlazak maksimalno upotpunjen dobrom energijom.

Znamo da si prestao da radiš sa poznatim ličnostima, ostao si pri toj odluci i ne oblačiš nikoga za doček? 

– Ostao sam dosljedan odluci i ne, ne oblačim nikoga, pa čak ni sebe, ove godine sam u trenerci! Previše sam radio tokom cijele godine, tako sa mi treba malo odmora.

Autori fotografija: Nikola Stanić / Aleksa Zdravković

Kada pogledamo ovu godinu koja je na izmaku , puno si radio , izbacio si čak dvije kolekcije, da li si zadovoljan sa rezultatima?

– Apsolutno. Imao sam još planova , ali kada se planovi i mogućnosti sudare, najčešće se neki planovi prebacuju za neki naredni period, što je i kod mene situacija. U suštini , jako sam zadovoljan , bilo je puno posla sa svih strana, naročito radeći “modu po meri” . Kolekcije su takođe prošle fenomenalno , tako da sam sasvim zadovoljan i sa tim djelom.

Za kraj, Ne možemo da ne prokomentarišemo skandal koji je zadesio pjevačicu Selmu Bajrami, šta misliš o tome? 

– To je čista glupost. To je ugnjetavanje! Dvoglavi orao predstavlja nacionalno obilježje jedne države, da li smo mi (Srbija) u lošim odnosima sa tom državom ili ne, ne treba da ograničava bilo koga ko nije srpske nacionalnosti da to radi ili ne radi. Selma je žrtva sajber nasilja i meta mržnje u ovoj priči i to je to. Kada budemo shvatili da se mnogo gore stvari dešavaju iza pozornice političkih moćnika, simboli koji se prave rukom su potpuna glupost i besmislica.  Takođe bih rekao da je apsolutno nepravedno upoređivati Selmu i Jadranku Barjaktarović, koja je direktno u negativnom kontekstu spomenula Srbiju, Selma to nigdje nije uradila, ali ne bih više na ovu temu.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *