Korak ispred!

David Ćurčić: Iz malog grada osvojio je scenu mode i estrade

Poznati modni guru , onaj od čije iskrene reči nisu pošteđene ni Ceca, ni Jeca. Onaj koji ne preza da kaže nemilosrdnu kritiku , ali i pohvalu , David Ćurčić uskoro će lansirati svoju prvu kolekciju haljina!

Ovaj mladi i veoma popularni momak , ne krije da  dan danas živi u malom mjestu , koji broji nešto više od par hiljada stanovnika , no on je dokaz da nije važno odakle ste , već kakav pogled imate na svijet.

” Još kao mali sam često putovao , obišao sam veći dio Evrope , bio u Americi i mislim da mi je to dovoljno raširilo vidike , posebno one koji se odnose na moj život. Smatram da ne postoje uske sredine , već samo uski pogledi . ” ističe David.

Sigurni smo da će njegova kolekcija izgledati fenomenalno!

” Sve što sam u životu radio , radio sam iz ljubavi , a kada nešto radite sa punim srcem nema potrebe za kajanjem .  Moj brend je siguran sam najveći plod moje ljubavi prema modi. ”  bio je kratak .

Pretpregled slike
Foto: Privatna arhiva

Vjerujemo da mnoge dame željno iščekuju da im haljinu iskreira baš ovaj momak , koji odlično zna kako koga obući , zato stanite u red davidcurcic.design  , sigurni smo da će biti gužve ! 

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *