Darko Lazić  našao se u žiži javnosti nakon priče da je raskinuo veridbu sa Marinom Gagić. On je sada, poslije brojnih špekulacija, otvorio dušu i priznao da se majka njegovog sina Alekseja prije četiri mjeseca iselila iz njegove porodične kuće u Brestaču i da je stavljena tačka na njihovu ljubav.

Naime, Darko je ispričao da ga je od Marine udaljilo njeno nezrelo ponašanje, kao i stalne kritike na račun njegovog načina života.

– Marina i ja smo se razišli, ali smo ostali u dobrim odnosima. Jednostavno, ugasila se ljubav, malo smo se udaljili. Hvala milom Bogu, imamo dijete i ono nam je sada cijeli svijet. To je najvažnije u životu. Aleksej nije nijednog trenutka dužan da trpi naše nesuglasice ili svađe i zbog toga je bolje što smo se rastali – priča iskreno Darko, pa objašnjava šta mu se nije svidjelo kod njegove nesuđene vjerenice.

 Biću iskren, Marina je htjela u nekim trenucima da me drži na kratkoj uzici, na povocu, što se kaže, a ja ne bih dopustio nijednoj ženi. Kad to kažem, mislim na neke stvari iz svakodnevice. Mi nismo ni prvi ni posljednji kojima se to desilo. Život ide dalje. Znam da se pričalo o našoj svadbi, svi mi maštamo o nekim stvarima, maštamo o lijepom životu, ali se nekad dogode neke druge stvari na putu. Sve je to život, dešava se da se ljudi prezasite jedni drugih i, ako ne mogu da pređu preko nekih grešaka, uvijek je bolje da svako krene svojim putem.Ne znam što je Marina imala potrebu da priča da je glavni razlog našeg rastanka to štoja vodim raskalašan život, pijem ili nešto drugo. Svako očigledno traži razlog kojim bi se tješio kad stvari ne idu po planu, ali ja ne bih previše da pričam na tu temu. To je nešto što se tiče Marine i mene, pa bih volio da tako ostane. Ona će uvijek da bude majka mog djeteta i zato ću vječno da je poštujem. Nikako nam nije išlo i zato smo se rastali kao ljudi. Marina je već četiri mjeseca kod svojih roditelja u Pećincima, kao i naše dijete – kaže Lazić.

Darko je rekao da ne isključuje opciju da se ponovo zaljubi. Kako i sam kaže, ako se desi nova ljubav, desiće se, to nikada ne može da se planira.

– Stalno me povezuju s nekim djevojkama, a većina njih mi je samo statirala u spotu. Sad ne razmišljam o ženama, zaljublji vanje ne može da se planira, ako se desi, biću sretan. Sada sam se posvetio karijeri i novim pjesmama – kaže pjevač.

(Express/ Telegraf)