Korak ispred!

DANO DB OBJAVIO PJESMU “MILA”: Uzori su mu Jala, Buba i amidža Osman Hadžić

Danis Hadžić, bratić naše zvijezde narodne muzike Osmana Hadžića, koji nastupa pod umjetničkim imenom Dano DB, objavio je spot za pjesmu “Mila”.

– Nadam se da će se pjesma “Mila”, koja je moje djelo od početka do kraja, svidjeti publici. Almedin Bilalić Billy i Limma iz IDJ su pjevali prateće vokale. Spot su režirali Noel Svećarovski i Jure Šiško iz agencije JustShoot, a imao sam i podršku sponzora, hotela “Adriatic” u Opatiji, “Urban Namještaja”, “Appartements Dalila”, Star Floatinghousea”, HS Sanierungen” i “Safet Malerei”. Za organizaciju snimanja spota bili su zaduženi Amir Salihović i Amir Hadžić. Iva Babić je bila stilista i frizerka. Uz mene glavnu ulogu u spotu je imala model Sara Debeljuh. Suzana Knezar i Alk Oluški su bili zaduženi za šminku, a i oni glume u spotu – kaže Dano DB.

Danis ističe veliku podršku roditelja i amidže Osmana koji mu uvijek daje korisne savjete.

– Uz amidžu Osmana, muzički uzori su mi Jala Brat i Buba Corelli. Do sada sam objavio deset pjesama, a “Krivina” je jedna od mojih poznatijih. Nadam se da će je “Mila” nadmašiti. Kada je u pitanju moje ime, dobio sam ga po bh. oskarovcu Danisu Tanoviću. On je veliki režiser i nadam se da ćemo, ako napravim veliku karijeru, jednog dana i sarađivati – kaže Dano DB.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *