Korak ispred!

Daniel Trencovski snimio mrak pjesmu, progovorio o pobjednici “Zvezda Granda”

Daniel Trencovski bio je učesnik tek završene sezone “Zvezde Granda”. Iako su ga mnogi smatrali za jednog od favorita, čiji mentor je bio Dragan Stojković Bosanac, ipak je ispao u baražu, baš dok se s njim takmičila njegova Makedonka Slavica Angelova, koja je, na koncu, i ponijela titulu najbolje u ovoj sezoni.

No, ispadanje iz takmičenja ga nije spriječilo da snimi svoju pjesmu “Idem levo, idem desno” upravo u produkciji “Grand” koja je stala iza ovog mladog pjevača iz Makedonije koji živi u Parizu.

-Tekst je radio Mihaijlo Jovović Baja, muziku: Mihaijlo Jovović Baja & Dejan Savić Kide, aranžman: Vladan Stojković Srbijanac & Dejan Savić Kide, dok je za mix & mastering bio zadužen Vladan Stojković i Ivan Lekić AsTon studio – kaže nam Daniel.

S obzirom da je pobijedila Makedonka, pitali smo ga da li je baš ona bila njegov favorit.

-Takmičili smo se zajedno u trećem krugu, bili u baražu ona nastavila, ja ispao. Iskreno, kada sam ispao, prestao sam da gledam. Ali, Slavica je opasan vokal, ali je mlada i nema iskustva – kaže Daniel o svojoj zemljakinji i ovogodišnjoj pobjednici “Zvezda Granda”.

(Express.ba/Boomportal.net)

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *