Korak ispred!

Danas je najtužniji dan u životu Jelene Karleuše: Nemam kome da se požalim kad mi je teško

Majka Jelene Karleuše preminula je na današanji dan prije tri godine. Život pjevačice zauvijek se promjenio 3. marta 2019. godine, kada je nakon duge i teške bolesti preminula njena majka Divna Karleuša, najveća podrška i životni oslonac. Divna je bila radijska voditeljica, izgubila je bitku protiv opake bolesti. Jelena se uz majkinu fotografija oglasila na društvenim mrežama i opisala svoju tugu.

– Moja ljepotica, moja vječna rana…Danas se navršava 3 godine kako nas je Divna napustila, ali samo u fizičkoj formi. Dok moje srce kuca, ona je živa. Od kad je otišla ja nemam kome da se požalim kad mi je teško, napisala je Karleuša.

Gubitak majke muzička zvijezda doživjela je izuzetno teškoa. Neko vrijeme bila se povukla iz javnog života, neprestano prebirući po dirljivim uspomenama koje je djelila na društvenim mrežama.

– Nas dvije smo toliko bile povezane na svim nivoima da to ne može da nestane. Takva ljubav nikada ne nestaje. O majci ne pričam u prošlom vremenu, niti to čine ljudi u mom okruženju, ispričala je Karleuša svojevremeno za srbijanske medije.

(Avaz.ba)

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *