Korak ispred!

Danas je doktor: Ovako sada izgleda dečko kojeg je nekada ljubila Seka Aleksić!

Film “Rokenrol uzvraća udarac”, poznat i kao “Mi nismo anđeli 3” je treći nastavak kultnog ostvarenja “Mi nismo anđeli”. Međutim, ovaj nastavak odstupa od prethodna dva, jer se zasniva na priči Srđana Dragojevića „Dan kad je crk‘o Maršal“, i glumi značajno izmenjena glumačka postava u odnosu na prethodna dva filma.

Jedna od protagonista filma je folk pjevačica Seka Aleksić koja ima manju ulogu, a glavu ulogu pored Nikole Pejakovića (Borko Pavić Dorijan) tumačio je mladi Zlatko Rakonjac koji se odlično snašao u ulozi tinejdžera Marka.

Printscreen

Borko Pavić Dorijan je sredinom sedamdesetih godina prodao dušu Đavolu kako bi u Jugoslaviji postao rok zvijezda i stekao bogatstvo i slavu. Marko i Dorijan mjenjaju mjesta, bolje rečeno tela, i Seka tada “pada” u ruke smušenog Marka koji nije ni svjestan šta ga je snašlo, prenosi “Pulsonline”.

Nakon ove uloge, Zlatko se pojavio u filmovima “Ne skreći sa staze” i “Na lepom plavom Dunavu”, a glumio je i u nekoliko epizoda serije “Žene sa Dedinja”, a trenutno možemo da ga vidimo u serii “Urgentni centar”.

Printscreen

Izvor: Republika.rs

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *