Korak ispred!

Dalila ne može da sakrije stomak, otkriveno da li trudna sa Carom

Bivša učesnica Zadruge, Mina Vrbaški, oglasila se za Pink.rs nakon skandaloznog okršaja svog bivšeg dečka Mensura Ajdarpašića i Milice Veselinović.

Naime, ona je tom prilikom spomenuta, a kako je Mensur istakao, ona mu je više odgovarala od Milice, jer se nije ponašala kao ona.

– Iskrena da budem ne znam šta bih više mogla da dodam ili kažem po pitanju odnosa Mensura I Milice! Da, umijem ja da stanem i umjela sam i u vezi sa njim sebi da postavim granice, bez obzira na to koliko sam godina tamo provela sa raznim profilima ličnosti i pod vrlo često velikim pritiscima! E tako bi bilo bolje da Mensur počne sebe da kontroliše, svaka priča će pasti u vodu, dok god nakon sukoba ostaje pored nje! Isto važi i za nju, dok se ne sklone jedno od drugog ekcesi će biti samo veći! – odgovorila je Mina svom bivšem, a onda se osvrnula i na potencijalnu trudnoću Dalile Dragojević sa još jednim svojim bivšim partnerom Filipom Carem.

– A sto se tiče Dalile i njenog “trudničkog stomaka”. Pa jedino ako je trudna kao Georgina iz Radovana III! Jer ona stomak ima otkad je ja poznajem, a pritom jede kao mećava! – rekla je Mina za Pink.rs.

(express/pink.rs)

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *