Korak ispred!

DALILA IMA PLAN?! DOSTA JOJ JE SVEGA! Dragojevićka obavila razgovor sa produkcijom nakon što je CAR FIZIČKI NASRNUO na nju

Dalila Dragojević otkrila je da je na kratko napustila „Zadrugu 5“ kako bi obavila razgovor sa produkcijom nakon što je Filip Car fizički nasrnuo na nju.Dalila je navela da joj je snimak fizičkog obračuna bio prikazan, kao i da joj je u produkciji rečeno da može da podnese krivičnu prijavu protiv Filipa.

– Matora, ako ti ja kažem, da je meni rečeno da imam pravo na krivičnu prijavu, da pogledaš snimak, da vidiš kako to izgleda i na šta to liči. Da ja više nemam pravo na komunikaciju sa ovim čovjekom, onda znaš kako je bilo – rekla je Dalila.

– Na šta imaš pravo? Na krivičnu prijavu što sam te gurnuo? Što sam te počupao u krevetu? – pitao je Car.

– To nije bilo čupanje, to je bilo kada smo vrištali jedno na drugo, kad se budila Deniz i ostalo. Čovjek je mene krenuo da čupa za kosu onog trenutka kad sam ja rekla da izlazim iz kreveta. Tad je krenuo da me vrijeđa – pričala je Dalila, pa rekla Filipu da sam izađe da vidi snimke:

– Hoću, izaći ću ja danas pa ću vidjeti, izaći ću da pogledam. Nemoj mi te fore, ovo jeste istina, ali nemoj mi te fore, daj da vidim modrice, gdje su ti – rekao je Car.

(Aloonline.ba)

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *