Korak ispred!

Crnogorski muzičar Ivan Bjeković objavio novi singl “Biću plamen”

“Nakon dvije godine od objavljivanja albuma ‘Dosta je’ i uspješne prezentacije u zemlji i ex-yu regionu, moj autorski rad dobija svoj nastavak. Ovoga puta, iz kuhinje izlazi pjesma veselog ritma i pozitivne energije, za koju vjerujem da će vam osvojiti srca i da ćete je uvijek rado pjevati. Ritam koji osvaja na prve taktove, stihovi koji podižu već kroz prve redove”, rekao je Ivan povodom novog singla.

Kao i do sada, ostao je vjeran ekipi koja je iznijela sve njegove autorske projekte, dopunivši je nekim novim članovima koji su uljepšali kompletnu sliku ove numere.

“Numeru ‘Biću plamen’ u dijelu muzike potpisujem ja, za tekst je bio zadužen moj otac Siniša, dok je aranžman djelo Mihe Radonjića i kolega instrumentalista: Lazara Nenezića na gitari i Tiha Biskupovića na trubi. Nježnost pratećih vokala potiče iz glasnih žica Ivane Popović Martinović, dok mi je podršku kod snimanja vokala pružala Renata Perazić. Da podršku u svom veselom ritmu i pozitivnoj energiji ova pjesma dobije i kroz video, bila je misija Vuka Vukadinovića, koji po ko zna koji put pokazuje svoju neograničenu kreaciju i istančano oko.

Na kraju, ne i manje značajno, glavnu ulogu u ovom spotu ponijela je i moja ljepša polovina @gojcevicc koji je na svom debiju pokazala visok stepen profesionalizma i talenta, u šta ćete uskoro moći da se i lično uvjerite. Nadam se da ćete uživati u novoj pjesmi”, poručuje Ivan.

(Cdm.me)

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *