Korak ispred!

Cobi raskinuo s djevojkom s kojom je planirao vjenčanje

Reper i muzički producent Slobodan Veljković Cobi, nakon višegodišnje veze, navodno je raskinuo s influensericom i inspicijenticom Jelenom Nikolić, s kojom je, navodno, planirao i vjenčanje.

Između ostalog, njih dvoje se više ne prate na Instagramu, kao ni na Twitteru, a izvor navodi kako je Cobi imao želju sve da prođe u tišini.

– Već neko vrijeme nisu zajedno, valjda je došlo do prezasićenja. Ne znaju se tačni razlozi, Cobi nije neko ko o tome otvoreno priča, jednostavno nema potrebu. Razišli su se najnormalnije, ljudski, poslije toliko godina… U posljednje vrijeme izgleda nije išlo. Znam samo da mu ne pada na pamet da o tome priča javno, za medije, odgovara mu da sve prođe ovako –  izjavio je Cobijev prijatelj za “Pink.rs”, portal koji navodi i da je Jelena našla novog dečka, i to mlađeg.

Svojevremeno je Jelena govorila o njenoj i Cobijevoj vezi.

– Cobi i ja smo se upoznali prije mnogo godina, preko deset sigurno, imali smo neke zajedničke prijatelje. Upoznali smo se na jednom rođendanu i zapravo se uopšte nismo svidjeli jedno drugom. Sjećam se kroz par sljedećih susreta da smo čak imali i nekakve rasprave, nije bilo naznaka da ćemo se ikada družiti, a kamoli biti u vezi – rekla je ranije Jelena.

(Avaz.ba)

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *