Korak ispred!

Ceca nakon kidanja bilborda s njenim likom: “Hrvati me obožavaju, ne dotiču me ekstremne manjine”

Pjevačica Svetlana Ceca Ražnatović zakazala je koncert za 16. mart u Mariboru, a na društvenim mrežama pojavile su se fotografije uništenih bilborda najave koncerta. Nije poznato ko stoji iza ovoga, a skandalozan čin naišao je na oštru osudu na društvenim mrežama.

Portal 24sata.hr je napravio anketu i mišljenja su podijeljena. Dok neki smatraju da plakatima nije mjesto u Hrvatskoj i podržavaju uništavanje istog, drugi pak kažu da je to strašno i da niko ne može da ruši imovinu.

“Vidio sam to dok sam šetao. Ne znam je li gore što je plakat uništen ili to što je na njemu Ceca. Ne slušam Cecu, ali mi je grozno da se tako uništava imovina”, rekao je jedan građanin.

Na društvenim mrežama se pojavio još jedan snimak istog plakata, samo na drugoj lokaciji. U Laništu je, takođe, uništen bilbord, a građani su u šoku što se to dešava u njihovom gradu – “Što smo doživjeli da ovo moramo gledati usred Zagreba! I još na Laništu gdje ima puno branitelja”, zaključuje.

Tim povodom se oglasila pjevačica, koja ističe da muzika ne zna za politiku – “Hrvati me obožavaju, muzika ne zna za politiku i granice. Ne dotiču me ekstremne manjine, a ponajmanje albanci iz Hrvatske”, rekla je kratko Ceca.

(Boomportal.net/Mondo.ba)

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *