Korak ispred!

Car ne umije da objasni odnos sa Dalilom i ističe da on ne bi oprostio ono što je Dragojevićka njemu!

Nakon pauze za reklame, emisija “Pitanja novinara” se nastavila, a novinar portala Pink.rs Darko Tanasijević podigao je Dalilu Dragojević i Filipa Cara.

– U kakvom ste vas dvoje odnosu? – pitao je Darko.

– Šta da kažem, ne znam šta bih zbrljao. Kad ja ne znam šta da kažem, znaš koliko je sati. Imam te neke probleme sam sa sobom, nisam normalan. Smetaju mi sitnice, kao djete sam nepoverljiv. Bojim se svega. Bojim se odnosa sa ženama koje upoznajem u rijalitiju, neka ludila me ulove za stvari koje možda ne bi trebalo… Kad bih se prepustio, kao napolju kad upoznaš neku djevojku… Bojim se šta bi bilo kad izađemo, kako reaguje moja porodica, prijatelji, njeni… Strah me svega, ne vjerujem ni u šta, ali… Uvijek te tri tačkica. Vuče me to ka njoj. Izdržao sam dvije nedelje, opet sam poklekao. A ni ona nije neki golman što se toga tiče. Imam lošu sliku o njoj, koju potenciram i guram ka tome. Onda ona uspe da me demantuje, vidim da me voli, da je emotivna kad sam ja u pitanju, u momentima vidim i neke dobre stvari. Pomislim da griješim da je loša osoba. Kad zastanem, zapitam se da li je dobra, loša… Ali kako bilo, uvijek se vratim u taj odnos. Trebalo bi da se prepustim i vjerujem u tu ljubav. Ne mogu da se prepustim i imam povjerenje u nekoga, jer se ne upoznajem na pravom mjestu. Urežu mi se loše stvari u glavu i imam taj strah. Ja znam svoje reakcije, ja ne bih mogao da izdržim ono što je ona, da sam ja doživio izdaju, da je obrnuto. Ne bi bilo dobro ni po koga… Ja sam takav. Onda se ja bojim, gledam da bježim, radije ću da se svađam, neke ružne riječi da pričam. Stvorim takvu teoriju i sluku… Utiču i drugi. Tu sam dvije godine. Nisam bio u odnosima ovdje sa djevojkama u koje sam imao pvoverenja. Uvek su se vukli neki repovi, uvijek je neko bio sa nekim i to me muči. Znaš koja mi je veš mašina u glavi… – pričao je Car.

 Care, koliko ti repova imaš? – pitao je Darko.

– Istina, znam da je i njoj teško… Moram da se dokazujem, znam da ona nema povjerenje. Samo kad je dobar odnos, ja vidim jednu osobu. Čim krene ka zlu, ja sam na sve strane – istakao je Filip.

(Lajk.rs)

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *