Korak ispred!

Breskvica uzela pjesmu od Leona i nije platila

Mladi pjevač i producent, Stefan Dimitrijević Leon, nedavno se vratio na muzičku scenu pjesmom “Bum bum”.

Period korone za Leona je bio veoma radan, saradnju je ostvario sa brojnim zvijezdama među kojima je Sloba Radanović, ali i mlada popularna pjevačica Anđela Ignjatović Breskvica.

Stefan je Breskvici uradio novu pjesmu “Sama”, koja je prijetila da bude ozbiljan hit, a onda se desilo nešto što nisu mogli da očekuju.

Naime, singl je procurio u javnost, greškom Anđelinog tima, a onda je pevačica rješila da demantuje priču, pod izgovorom da je to sve šala.

– Vidjela sam da mi svi šaljete moju pjesmu koju je neko izbacio na Jutjub. Ta pjesma je čisto zezanje i nikada nije bilo planirano da se izbaci. Ne planiram da se bavim tom vrstom muzike. Jedva čekam da čujete kakvu muziku vam zapravo spremam – napisala je ona, što je posebno iznerviralo Leona koji je na njoj vrijedno radio mjesecima.

Slika može predstavljati 1 osoba

– Prije svega, želim da kažem da ne radim muziku iz zezanja. Svoj posao shvatam veoma ozbiljno i profesionalno, tako da, pjesma “Sama” koja je procurila, ne greškom naše produkcijske kuće “Cash Music”, nije bila šala, nego ozbiljna stvar koja je pravljena za nju, što se može čuti i po tekstu koji smo radili Čaplja i ja. Anđela nas je kontaktirala preko našeg tekstopisca Luke Čapkunovića, želeći da joj odradimo pjesmu. Oduševila se projektom, zatim je odmah i snimila. Molila nas je da čuvamo pjesmu, što smo i uradili.

-Priča se rastezala nekoliko meseci, dok do prije dva dana nismo vidjeli njenu objavu na Instagram profilu, gdje je objasnila kako je projekat “Sama”, koji smo radili za nju, ništa osim jednog “zezanja” Htio sam da joj izađem u susret, pristao sam da joj sačuvam pjesmu par mjeseci. Breskvica mi nije ništa platila za to. Htio sam čak i da joj poklonim singl, ali je ispala veoma neprofesionalna. Ovo je bio ozbiljan projekat naše ekipe iz “Cash Music-a”. Krivo nam je što je sve propalo, znajući da smo pjesmu čuvali mjesecima. Mnoge ozbiljne zvijezde pokušavale su da dopru do pjesme i uzmu je za sebe, mi smo ostali lojalni, kao što i jesmo, čuvali smo projekat samo za nju, da bi na kraju ispalo da je ovo sve “zezanje”. Još jednom kažem, krivo nam je za propali projekat, ali poštovanje nam je najbitnije i zbog toga ne želimo da prelazimo tako lako preko ovakvih stvari. Zvali smo, ne javlja se. Vidjećemo šta će biti – kaže Leon.

(Expresstabloid.ba)

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *