Korak ispred!

BRANKA SOVRLIĆ O ŽIVOTU NA VISOKOJ NOZI: Oduvijek su me tako tretirali

Pjevačica Branka Sovrlić oduvijek je važila za jednu od najelegantnijih dama na muzičkoj sceni, a svaki komad garderobe uvijek savršeno iznese dobijajući sa razlogom niz komplimenata od osoba koje se nađu u njenom okruženju. Tako je bilo i ovog puta kada se tokom snimanja jedne od emisija Grand televizije pojavila u crvenoj kombinaciji.

Pjevačica je ovog puta odabrala elegantnu, dugu crvenu haljInu, a cvjetni rajf u istom tonu krasio je njenu frizuru pa nas je podjesetila na princezu.

Branka priznaje da uživa u komplimentima, ali ističe da je njen način života upravo u skladu sa kombinacijama koje oblači.

–Veliki sam optimista po prirodi, volim život i ljude, pa sam tako i krenula sa crvenom haljinom. Trudim se da uvijek budem drugačija, volim jarke boje. Roditelji su me tretirali kao princezu, majka se uvijek trudila da imam lijepu i urednu odjeću. Važno je umjeti, a ne samo imati. To se kasnije prenijelo i na moj život, pa mogu da kažem da živim kao princeza, ali glavna stvar je umjeti – rekla je Branka.

(Express/grand.online)

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *