Korak ispred!

BOSANAC BRITKOG JEZIKA: Svaki primitivac se time hvali

Dragan Stojković Bosanac radi punom parom, a nedavno je bio na poslovnom putu u Americi gdje mu je društvo pravila kćerka Džidža. Iako ima veliki broj pratilaca na društvenim mrežama, nije od onih javnih ličnosti koji svaki trenutak svog života dijele sa fanovima na Instagramu, a sada je otkrio i zbog čega.

– Svaki primitivac se hvali gdje zoblje, gdje spava, nisam valjda spavao u šatoru, a da li je važno da li sam spavao u hotelu? Džidža je krenula sa mnom kao tatina pratnja i sebi je priuštila tri dana u Njujorku na Menhetnu da obiđe sve što je zanima, a tata je za to vrijeme nastupio na jednom koncertu za mladu i mladoženju tako da je sve zajedno bilo super – rekao je on.

Bosanac se potom dotakao i kćerkinih studija na Muzičkoj akademiji i sretan je što će njegova nasljednica uskoro da diplomira.

-Kad je trebala da uči i sprema, onda je landarala i živjela neki svoj umjetnički život, a sad je došlo da ipak treba da diplomira, ja mislim tokom ove ili već sljedeće godine to će biti gotovo, pa ćemo vidjeti dalje šta će biti i kako, inače Džidža je prva liga.

(Express/grand.online)

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *