Korak ispred!

BOJANA GOLUBOVIĆ: Osoba sam koja najviše voli da živi u realnom, nego virtuelnom svetu!

1. Kako je zapravo počela Vaša karijera ?

– Moja karijera je zapravo počela nakon takmičenja “Pinkove zvezde” u kojem sam se plasirala do finala i to je jedan od mojih većih uspeha.

2. Da li ste u djetinjstvu pokazivali zainteresiranost za Vaš posao?

– Od malih nogu sam počela da se bavim pevanjem, zapravo prvo još kao dete započela sam  da pevam u crkvenom horu i tu se rodila moja ljubav prema muzici. Završetkom srednje škole počela sam pevanjem da se bavim profesionalno.

3. Čiju podršku ste najviše imali na samom početku?

– Naravno podršku pružala mi je porodica, ali najviše tata, on je prepoznao moj talenat i video što bi rekli da sam rođena “za to” i davao mi je vetar u leđa. On je osoba koja je verovala u ono što radim i zahvalna sam mu na tome.

Foto: Privatna arhiva

4. Estrada nekada i sada ?

– Pa vidi ovako da sam na primer rođena u vreme generacije legendarne Snežane Đurišić mislim da bi ona i ja stajale rame uz rame, međutim u današnje vreme veoma je teško da na “pošten” način postigneš tako veliki uspeh. Ne kažem da je nemoguće, ali to je zaista jako teži put.

5. Na kraju dana kada se pogledate u ogledalo šta vidite?

– U sebi vidim osobu koja je iskrena ma koliko da istina nekada zaboli, da se pogledam u ogledalo i znam da sam ja takva kakva jesam, u mislima, ali i emocijama.

6. Vaša omiljena destinacija za odmor?

– Crna Gora je meni omiljena destinacija za odmor, jer uvek kada posetim manastir Ostrog gde uvek i prenoćim. Osetim taj duševni mir i sigurnost. Nakon toga sa porodicom produžim ka moru, a jedna od meni lepših plaža je “Trsteno” koja se nalazi u Budvi.

7. Sa kim najradije volite popiti KAFU?

– Moja Milica, ona je moj najbolji prijatelj, verujte da kada ćutimo, mi se razumemo. Sve sam Vam rekla.

Foto: Privatna arhiva

8. Od društvenih platformi , imate i najviše koristite?

– Osoba sam koja najviše voli da živi u realnom, nego virtuelnom svetu. Od mreža koristim Facebook, koji dosta slabije koristim, zatim Instagram za koji mogu reći da sam najaktivnija, nisam neki zaluđenik društvenih mreža. Takođe imam i nalog na TikTok-u koji sam otvorila po nagovoru prijatelja mada slabo ga koristim, jer i nemam nešto puno vremena.

9. Kako komentarišete rijaliti igrače, vidite li sebe u tome?

– Rijaliti je za mene pogrešan put jer smatram da tu čovek gubi duhovnost i unutrašnji mir. Živeti po pravilima i biti učesnik u Rijalitiju je za mene totalni promašaj. Na brz način dolaziš do slave, novca ali se gubi moral i obraz koji se kasnije ne može vratiti kad se jednom izgubi. Imala sam ponuda više puta da uđem u Zadrugu ali prosto sebe ne vidim u tome. Možda bih otišla da napravim žurku čisto zbog reklame, ali više od toga ne.

10. Omiljeni grad i zašto ?

– Omiljeni grad mi je Novi Sad. Moj rodni grad i najlepši grad koji je oduvek u mom srcu. Jednostavno ima dušu.

11. Omiljeno jelo i piće?

– Omiljeno jelo mi piletina sa četiri vrste sira . Što se pića tiče ,uvek pijem vodu. Alkohol ne konzumiram i protivnik sam istog.

Foto: Privatna arhiva

12. Na Vašem emocionalnom partneru najviše Vas privlači ?

– Na partneru me najviše privlači čista duša, iskrenost, karakter i pažnja koju mi pruža. Mislim da sve devojke priželjkuju takvog partnera.

13. Neostvarena želja?

– Da posetim Eginu, manastir svetog Nektarija Eginskog.

14. Da možete vratiti vrijeme, šta bi prvo uradili ?

– Da mogu da vratim vreme , uradila bih opet sve isto ne bih menjala apsolutno ništa.

15. Planovi za budućnost?

– Odradila sam osam covera. Tri  za Uživoteku, a pet za Royal art produkciju. Sledeće je ,Bože zdravlja moja prva pesma kao i promocija iste. 

Autor: Redžo Beganović

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *