Korak ispred!

Bio je najveći favorit u “Zvezdama Granda”, a sada je tonac: Evo kako izgleda Joca Stefanović

Joca Stefanović, koji se proslavio u takmičenju “Zvezde Granda”, za vrijeme pandemije nije bio u mogućnosti da nastupa te je pronašao novi posao.

Naime, pjevač koji je prikupio brojne simpatije, našao je posao tonca u “Grand produkciji”. Kako je pored pjevanja dosta vremena provodio i u muzičkom studiju, gdje je komponovao za sebe i druge kolege, Stefanović je tražio posao u struci, pa se obratio čelnicima svoje matične kuće, koji su mu izašli u susret i odmah mu dali posao.

Tonac je zadužen za sve što se tiče ozvučenja u studiju, pa tako namješta bubice gostima u emisijama.

Jednom prilikom, na snimanju jedne emisije, došlo je zanimljive situacije kada su neki pjevači bili gosti u emisiji, pa su se obradovali misleći da je i on gost zajedno sa njima.

Međutim, kada im je prišao i počeo da stavlja bubice i objasnio da mu je to novi posao, oni su bili u čudu, ali im je bilo drago što se prihvatio novog posla.

-Istina je da sam tonac u “Grandu”. Ja i dalje stvaram muziku, ali situacija je takva kakva jeste i neću da sjedim kod kuće i da kukam nad svojom sudbinom. Super mi je ekipa, takav sam posao i tražio, da je blizak mojoj struci, vjerujem da ću ostati ovde duže vrijeme – rekao je tada Joca za i priznao su kolege bile oduševljene kada bi ga vidjele na snimanjima, pa čak i da su se raspitivali da li ima posla i za njih.

-Svi su prijatno iznenađeni. Pitaju me: “Brate, jel ‘ima neko mjesto i za mene?”. Ja im kažem da ne znam i da sam tek došao. Morao sam da preduzmem neke korake. Svim mojim kolegama bih savjetovao da nađu neku alternativu, a ako ne, sjedite kući i kukajte. Njima je izgleda pjevanje po korona žurkama jedino rješenje, ja to ne mogu da shvatim, ali okej, njihova stvar.

Međutim, čim su epidemiološke mjere to dozvolile, Joca se vratio pjevanju i nastupima, a iako publika već dugo očekuje novu pjesmu, Sefanović je trenutno više posvećen pjevanju na bini.

(Express/Blic)

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *