Korak ispred!

BILAL BRAJLOVIĆ ŠOKIRAO: Isplanirao da sa Divnom ode na Rajsko ostrvo

Bilal Brajlović i Divna DNK su glavna tema ovih dana u “Zadruzi”.I ako je straija od njega sedma godina i udata priznala je da ima emocije prema njemu. Ni Bilal nije imun na ovo priznanje, a u posljednje vrijeme najviše vremena posvećuje baš njoj. Bilal je sinoć odgovarao na škakljiva pitanja Marka Đedovića.

-Zadnjih mesec, mjesec i po, dva, jedino me nešto vuče da ostvarim da budem što bolje plasiran. I da sam bio ovdje kad me je Maja prevarila možda bi bio haos, ali ja se povučem i kraj. Ne znam da li je Maja to u meni uništila, ali ja sam izgubio kompleks i inat. Kompleks je najljepše nešto, uradi te, a sad sam sebe pokrećem – rekao je Bilal.

-Koja ti se sviđa? – pitao je Marko.

-Nijedna. Sa Anom sam bio dva puta i nije me odradila, kao drug se malo igram, skačemo i to je to. Milica, pa i hajde takva djevojka da je, ali ona i sa mnom radi iste gluposti – rekao je Bilal,a onda priznao šta planira sa Divnom.

-Ispalnirao sam da sa Divnom odem na Rajsko ostrvo i da tu budu sluge, a za sluge su se prijavile Maja i Slađa. Bile bi francuske sobarice i spremale nam. Moram još neku ideju da vidim. Priznala mi je da se zaljubila. SIguran sam da će i ako se nešto desi Divna ići Marku – rekao je Bilal.

(Express/ Pink)

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *