Korak ispred!

BILA JE PRVA PJEVAČICA “MAGAZINA”, DANAS JE NEPREPOZNATLJIVA: Pogledajte kako izgleda ikona devedesetih 30 godina kasnije, NEVJERICA!

Mnogi će reći da je ona najbolja pjevačica grupe “Magazin”, iako se nakon njenog odlaska promijenilo nekoliko njih. Svi se dobro sjećate Ljiljane Nikolovske, koja je bila u “Magazinu” od 1983. do 1990. godine i zauvijek ostavila trag.

Otpevala je neke od najvećih hitova “Magazina”, pa je i fanovi pamte po njima: “Tamara”, “Kokolo”, “Piši mi”, “Ti si želja mog života”, “Tri sam ti zime šaptala ime” i mnogim, mnogim drugim.

Bila je lijepa i šarmantna, a u kombinaciji sa odličnim vokalom nikoga nije ostavljala ravnodušnim, pa je u tadašnja vremena bila jedna od omiljenih pjevačica na prostoru bivše Jugoslavije.

Vjerujemo da se mnogi sjećate njenog lica i prepoznatljivog osmjeha, a i dan danas biste je prepoznali po njemu. Danas živi u Americi, u San Pedru, ima 56 godina, a sa suprugom Peteom Mazichem, takođe muzičarem, u braku je od 1993. godine i imaju sina, a prenosi Pulsonline.

I dalje je prirodno ljepa, šarmantna i vedrog duha.

Izvor: Republika.rs

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *