Korak ispred!

Barbara otkrila kako ju je zaprosio Darko: Nimalo romatično, ali originalno!

Popularni pjevač Darko Lazić nedavno je zaprosio svoju djevojku, pjevačicu Barbaru Bobak, a ona je otkrila detalje romantičnog trenutka, te priznala da nije željela da se to dogodi za doček Nove godine.

– Što se veridbe tiče, znam da su svi očekivali neki grandiozni momenat, ali to jednostavno nismo mi i još važnije od svega, nisam ja! Molila sam Boga samo da me ne zaprosi za doček Nove godine jer je to toliki kliše da mi se povraća – rekla je kroz smijeh Barbara, a onda otkrila kako je došlo do tog svečanog čina kojem se u tom trenutku sigurno nije nadala.

Darko Lazić za "Avaz": Laž je da se ženim, navikao sam da pišu neistine!

– Moj budući muž me je odveo u tržni centar da njegovim klincima kupimo patike, naljeteli smo na jednu zlataru, a onda mi je rekao: “Ajde da uđemo unutra i vidimo šta ima”. Kada smo ušli, Darko mi je rekao:”Biraj!”. I to je to, za mene savršeno – prisjetila se Barbara za Alo, kojoj je draže što je Darko odlučio da je na ovakav način iznenadi.

– Nisam neko ko nosi i voli nakit. Jedino što imam jeste sat i kada je taj detalj u pitanju imam jako specifičan ukus. Darko nije znao šta bi mi se svidijelo, pa je na ovaj način riješio da me iznenadi, što je možda i bolje. I njemu, ali i meni (smijeh) – rekla je pjevačica pa otkrila da li joj smeta što Darko nije kleknuo pred nju.

VRATI SE DA ŽIVIMO ZAJEDNO: Barbara Bobak i Darko Lazić sve šokirali  snimkom - Express

– Da je klečao ili tako nešto slično, vjerovatno bih crkla od smijeha od neprijatnosti. Ne volim kad je nešto isto kao i kod svih drugih. S druge strane, nisam bila iznenađena prosidbom, jer je to bilo u opticaju već duže vrijeme. Pričali smo o tome puno puta i živimo zajedno i prosto je bilo logično da se desi – rekla je Barbara za Alo.

Mlada pjevačica i buduća supruga Lazića kaže da jedva čeka svadbu na kojoj će pjevati sve njihove kolege.

– Nemam predstavu koliko će biti zvanica na svadbi. Bakšiša ćemo izdvojiti koliko budemo mogli, je l’ vidite kakva je situacija, jedva da se i radi (smijjeh). Šalu na stranu, biće zadovoljne kolege koje se late mikrofona, ne sumnjajte u to – rekla je Barbara.

(Telegraf.rs)

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana.