Korak ispred!

Bane Mojićević otvoreno o propustima u karijeri: “Godinama sam slušao sve druge osim sebe”

Godinama sam slušao sve druge osim sebe i tražio sam se u mnogim žanrovima

Pjevač Bane Mojićević uskoro će proslaviti punoljestvo na estradi, zapravo 18 godina od pobjede u prvoj sezoni šoua “Zvezde Granda”. Ali pored trijumfa u takmičenju pjevača, i 2014. briljirao je u šou “Tvoje lice zvuči poznato”, gdje je pokazao imitatorske sposobnosti ali, kako kaže, nije uspio da u medijskom smislu iskoristi svoju slavu.

– Godinama sam slušao sve druge osim sebe i tražio sam se u mnogim žanrovima. Imao sam million glasova u glavi od kompozitora, tekstopisaca, producenata, drugara, svako je imao svoje mišljenje. Najjače mi je bilo kad sam spremio prokafanski album 2014. i otišao na TLZP, tamo razvalim sa imitacijama pop i rok muzike, i onda su svi krenuli kao “Ma, ti si Merlin”, pa “Ti si Čola”, a onda “Možda bi mogao nešto kao Lukas”. I ti slušaš sve njih, znaš da možeš sve, ali je pravo pitanje šta sam zapravo ja?! Neosporno je da mogu da otpjevam i Tomu i Čolu, Lukasa i Tozovca, ali šta je ono što ja najviše volim?! Još na sve to kad si dobar imitator, zato i kažem da ono što pevač osjeća treba i da sluša, pa onda sve ostalo da poštuje. Tako i ja danas svako mišljenje uvažavam, ali na kraju sebe poslušam- istakao je pjevač u emisiji “Zvezde Granda Specijal” i dodao da danas pažljivo bira pjesme koje će snimiti.

Od pjevača se čekivalo se da će na najbolji način da iskoristi svoju slavu. Ipak, Bane ističe da je svojevremeno osjećao kajanje što nije baš sve išlo kako je zamislio.

– Sigurno ne bih došao do ove pozicije da nisam prošao tim putem. Kajem se što nisam iskoristio u medijskom smislu pobjedu u “TLZP”, zapravo taj publicitet koji sam imao godinu dana – rekao je Bane, dok je na pitanje voditeljke Sanje Kužet šta je tad trebalo da radi, odgovorio:

– Da u tom trenutku imam spremno jednu, dvije pjesme, pa čak i čitav album, da grunem i razvalim. I da nije bilo mega hitova, siguran sam da bi bilo zapaženo prošlo zbog publiciteta i popularnosti. Pored “Zvezda Granda” i “TLZP” je bilo nevjerovatno i najvrijednije televizijsko iskustvo, to je nešto što je ostavilo ozbiljan trag u mom životu, a da ne pričamo o karijeri.

(express/blic)

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *