Korak ispred!

Bane Mojićević: Ljubav ne ulazi na usta!

Bane Mojićević nam otkriva da se sve bolje snalazi za šporetom, jer se ozbiljno posvetio kulinarstvu. Pošto je drastično promenio režim ishrane, njegov dnevni meni obiluje mesom, pirinčem, salatama i integralnim hlebom, dok gurmanske đakonije, loše po želudac i krv, niti sprema, niti jede.

– Kada sam osetio potrebu da počnem da se hranim zdravo, posavetovao sam se i sa lekarima, koji su mi pomogli da na pravi način svoje ideje sprovedem u delo. Ishrana mi više nije toliko raznolika, jer imam uzak odabir hranljivih, ali nemasnih proizvoda koje konzumiram. Trenutno najviše jedem zeleniš i zaista mi prija lagana ishrana – objašnjava Bane. – Slane i slatke ukuse ne volim da mešam ni u ludilu, a našoj kuhinji dajem prednost u odnosu na sve ostale u svetu.

Bakine i mamine kuhinje, u kojoj se “gušio“ kao klinac, i danas se seti kad oseti miris sarmi, uštipaka, proje, kajmaka i krompirića. Bane za sebe kaže da nije rob uštogljenog bontona za stolom, ali da mu nije problem da ispoštuje osnovna pravila.

– Ne zamaram se time da li mi je sto besprekorno aranžiran, jer akcenat stavljam na ukus i kvalitet jela. Inače, obavezno svakodnevno konzumiram kuvano – tvrdi Bane i dodaje: – Moguće je da je nekada kod muškaraca ljubav ulazila na usta, ali od toga danas nema ništa. Doduše, uživam kad kuvam, tako da i ne pravim razliku da li će obrok pripremiti moja devojka ili ću to učiniti ja. Najbitnija je dobra namera u svemu tome, kao i to da ne ostanemo gladni (smeh)!

Izvor: Paparazzo.ba

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *