Korak ispred!

Andrija Milošević se vjenčao u tajnosti: Otkrio istinu

Vjenčali smo se u crkvi 1. februara 2022. godine, dvadest pet dana pre nego što je Relja došao na svijet, rekla je Aleksandra Tomić

Popularni glumac Andrija Milošević početkom prošle godine postao je otac dječaka kojem su njegova partnerka Aleksandra Tomić i on dali ime Relja.

Međutim, veoma često su ga svi pitali kada planira da se ženi.

On je tek sada otkrio da je sa Aleksandrom sklopio brak još prije rođenja sina, ali da je sve urađeno u tajnosti.

S obzirom na to da je Andrijina partnerka, a odnedavno i supruga Aleksandra skoro izjavila da je brak nešto ka čemu ne teže, mnogi su mislili da par nema namjeru da “stane na ludi kamen”. Međutim, izgleda da su se glumci predomislili.

Da je do vjenčanja ipak došlo, otkrili su jučer gostujući u emisiji “Uz kafu sa” kod popularne glumice Seke Sablić. Kako je glumac potvrdio, dvadesetak dana prije nego što je na svijet stigao njihov nasljednik Relja, Andrija i Đeda, kako Aleksandru prijatelji zovu, odlučili su da izgovore bračne zavjete.

– Vjenčali smo se u crkvi 1. februara 2022. godine, dvadest pet dana pre nego što je Relja došao na svijet, ovo je prvi put ekskluzivno za tebe. Sve je bilo vrlo intimno, samo kumovi i nekoliko prijatelja su bili s nama – rekla je u spomenutoj emisiji Aleksandra, dok se na to Andrija nadovezao:

– Vjenčali smo se da dijete ne bude bez oca – u svom šaljivom maniru poručio je glumac.

(Avaz.ba)

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *