Korak ispred!

Andreana Ćekić progovorila o ljubavnom životu

Poznata folk pjevačica Andreana Čekić progovorila je u jednoj emisiji o svom emotivnom statusu, dotakla se medijskih natpisa o njenoj nekadašnjoj vezi i raskidu vjeridbe, a otkrila je i koliko uživa u ulozi tetke.

– Kad budem imala vezu, ja to neću eksponirati, zato što sam se umorila od toga. Mislim da sam ja i žena i muškarac uvijek bila, ne samo u vezi, nego generalno. Raditi ovaj posao nije lako, tako da moraš biti spreman na sve. Ne možeš da budeš razmaženo derište, jer će te lupiti po glavi sve i svašta i samo ćeš se razočarati, tako da takve kao ja rano nauče da budu i muško i žensko – rekla je pjevačica i otkrila da li je nekada plakala zbog pojedinih natpisa u medijima.

– Nikad nisam plakala zbog nekih naslova, ali počne da te iritira, bude ti žao što se toliko neistina piše, jer znaš da mnogo ljudi u to vjeruje. E onda shvatiš da to uopšte nije tvoja publika – kaže Andreana i otkriva koliko uživa u ulozi tetke.

– Mnogo sam ih razmazila i braća i snajke su u fazonu: ”Užasna si”. Ja uvijek kupim najbolje poklone. Gledam da kad nemam puno vremena za njih, ja želim da ih bar obradujem. Želim da znaju da je tetka najjača.

(express/alo)

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *