Korak ispred!

Ana Sević hitno završila u policiji, za sve je kriv Darko Lazić!

Ana Sević dobila je poziv od policije kako bi razjansila zbog čega se na automobilu “mercedes CLK”, koji se vodi na nju, nalaze tablice od drugog automobila, tačnije “juge”.

Zabuna oko automobila i tablica nastala je kada su policajci sa Zvezdare još u novembru prošle godine u rutinskoj kontroli provjerili “mercedes”, koji je bio parkiran na ulici. Kako u tom trenutku u vozilu nije bilo vozača, službenici su provjerom tablica utvrdili da one ne pripadaju tom autu.

– “Mercedes” je tada po nalogu policije prebačen na parking policijske stanice. Nakon toga je utvrđeno da je vlasnik tog “mercedesa” Ana Sević – i pjevačica je zbog toga pozvana u policiju.

Sevićeva je prije nekoliko dana došla u stanicu i objasnila da je taj automobil prodala prije nekoliko godina.

– Taj auto mi je kupio bivši suprug, Darko Lazić još 2014. godine. Ja sam ga u dogovoru sa Darkom prodala 2016. godine. Čovjeka, koji je kupio auto od mene, znam kao “Nikola Crni”. Ništa više o njemu ne znam – rekla je pjevačica u policiji.

Nakon toga, poziv od polcije je dobio i Darko Lazić, pjevač i Anin bivši muž.

– On je potvrdio Aninu priču, ali je i dodao da on ne zna da li je kupac isplatio “mercedesa” u cjelosti, jer nije u kontaktu sa čovjekom kome je auto prodat – dodaje sagovornik upoznat sa slučajem.

O ovom slučaju obavešten i tužilac iz Prvog osnovnog javnog tužilaštva, koja se izjasnila da se vozilo vrati vlasniku, a da se tablice koje mu ne pripadaju unište, kao i da nema elemenata krivičnog djela.

Izvor: Ekskluziva.ba

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *