Korak ispred!

Ana Bebić je predstavila novu pjesmu “Telepatija”! (VIDEO)

Praznici nam stižu ranije! Počeo je projekat S music by Angellina! 4 pjesme je napisala ova talentovana djevojka ali prvi put će njene pjesme u jednom ovakvom projektu da izvede neko drugi. Radio S joj je pružio ovu priliku i po prvi put sarađuje sa Anom Bebić, Igorom Simićem, Lenom Kovačević i Eminom.

Najhrabrija da započne i otvori ovaj projekat je Ana Bebić a pjesma se zove Telepatija. Kaže da je mnogo voli i da se nada da će se ljudima isto svidjeti. Super se skapirala sa Angellinom i ovih dana su se čule po 100 puta dnevno.

O pjesmi Telepatija pričaju još od ljetos, Ani je već na prvo slušanje bila baš zanimljiva: ‘Pjesma je bila vrlo nisko postavljena, prilagođena Angellini, ali kad smo je malo podigli i prilagodili meni, dobili smo neki skroz drugi fazon i shvatili smo da je to to!’

Ana kaže da je na prijedlog Radija S prihvatila da radi sa jednom mladom i talentovanom osobom kao što je Angellina i da joj nisu smetale njene godine, da je na ovoj projektu prihvati kao mentorku.

Angellina je isto vrlo zadovoljna: ‘Energija je bila fenomenalna, sve je išlo lagano, bilo nam je prezabavno u studiju. Baš sam zadovoljna što je pjesma završila kod Ane iako mi je uvjek malo žao kad treba da dam nekom pjesmu koju stvorim. Ali kad ti je najviše žao, e tad je najbolje. Jer pjesme su mi stvarno kao djeca, kao da sam Ani djete dala!’

(Idjtv.com)

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *