Korak ispred!

AMIDŽIĆ MORA DA BIRA GOSTE: Tanja Savić se oglasila nakon skandala

Pjevačica Tanja Savić nedavno je izrevoltirana napustila emisiju Ognjena Amidžića, a sada je otkrila i razlog zbog koga je napravila ovaj potez.

– Tu je najveći krivac Ognjen Amidžić. Nikada to ne bih uradila da smo imali neki dogovor. Kada sam stigla tamo, ugledala sam Jovanu Jeremić. Nisam željela sa njom da sjedim u istoj emisiji. Ona je osoba koja sebe hvali previše i dobiva previše na medijskom prostoru. Odlika inteligentnih je da puste da ih neko drugi hvali, a ne da sami sebe hvale. Iznosila je neke stvari o meni. Ognjen, jednostavno, mora da bira goste – rekla je Tanja.

Mislim da je sve bila medijska želja da ja nađem srodnu dušu. Sada sam ojačala, pa mi je trebao muškarac s kakvim su me i povezivali. Dvije godine sam sama, što se i vidi po meni. Niko se ne usuđuje da mi privuče pažnje. Žena sam koja je spremna na ljubav – ističe pjevačica.

Podsjetimo, Tanja Savić mjesecima je u vezi s Draškom Stanivukovićem, ali svoju ljubav i dalje kriju, a iako je isplivala njihova zajednička fotografija, oni nisu potvrdili vezu.

(Express.ba)

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *